Megmentette az oroszlánt a biztonságos haláltól… azóta ez történik minden reggel

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Az Express azt írja, hogy Valentin Gruener már négy éves kora óta szerette a nagymacskákat, amikor azonban néhány évvel ezelőtt Botswana-ban járt, valami szokatlan történt.

Talált egy tíz napos oroszlánt, akit elhagyott az anyja. A kis oroszlán nagyon rossz állapotban volt, és rendkívül kiszáradt a forróságban.

Valentin pár órára ott maradt a kölyökkel, hogy megnézze, visszajön-e az anya, de közel s távol sehol sem látott egy oroszlánt sem.

Ezért végül úgy döntött, hogy elhozza a picit a rezervátumba, ahol dolgozott. Sirganak nevezte el. Etette és gondoskodott róla az elkövetkező hetekben.

Végül ő lett Sirga új apja, és annak ellenére, hogy azóta ma már sok év eltelt, és Sirga egy nagy, egészséges és erős oroszlánná cseperedett, soha nem bántaná Valentint, magyarázza az Expressnek.

Szíve mélyéből szereti őt, és szeretetét nagyon jól ki is tudja mutatni. Minden reggel, amikor Valentin üdvözli őt, kap egy óriási ölelést! Nézd meg az alábbi videót és oszd meg barátaiddal is, ha Sirga és Valentin történetét te is szívmelengetőnek találod!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?