Két kutya a sínek közé feküdt… sokkot kaptak az emberek, amikor a vonat áthaladt fölöttük…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Egy ukrán falu közelében az emberek értesítették az állatmentőket, hogy sérült kutya fekszik a vasúti sínek között. Az információk szerint egy kutyáról volt szó, csakhogy az áldozatot társe nem hagyta magára! A sérült kutya mellett ott volt még egy kutya.

Az állatmentők megállapították, hogy az egyik kutya teljesen egészséges, de amikor barátnője megsérült, nem hagyta cserben.

Két napig ott feküdt mellette a bolyhos szépség, és saját testével melegítette barátnőjét, hogy együtt vészeljék át a fagyos éjszakát. Az állatmentők nehezen tudták megközelíteni őket, mert az egészséges kutya védelmezni akarta a bajba jutott társát.

Amikor meghallotta a vonat közeledését, akkor gyorsan mellé feküdt, fejüket földre hajtották és megvárták, míg az utolsó vagon is elhalad fölöttük. Az emberek megdöbbentek, miután rájöttek, hogy ezt a kockázatot két nap alatt többször is felvállalta a barátnője kedvéért!

Miután elhaladt a veszély, a két társ újra egymásra mosolyogtak. Végül az állatmentőknek sikerült megmenteniük és gondját viselniük. Úgy gondoljuk, hogy példásan megmutatták, hogy mit jelent az igazi odaadás. Kevés embernek lenne bátrosága, hogy kövesse ennek a bátor kutyának a példáját!

Ha neked is tetszett a kutya odaadása, akkor oszd meg barátaiddal is a Facebook-on!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?