Az emberek nézik, hogyan száll fel a repülőgép… de ami 01:18-nál történik, arra egész életükben emlékezni fognak!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A Szent-Martin szigetén található Julianna hercegnő nemzetközi repülőtére turisták ezreit vonza oda a világ minden sarkából. De vajon minek köszönhető az óriási hírneve? A válasz nagyon egyszerű: a Julianna hercegnő repülőtér az egyetlen olyan repülőtér a világon, amely közvetlenül egy strand mellett helyezkedik el. Úgy értem, hogy pontosan ahol a kifutópálya véget ér, ott kezdődik a strand, ahol az emberek napozással és fürdéssel töltik az idejüket. Az egyetlen dolog, ami elválasztja a strandot a repülőtértől, egy kis drótkerítés.

A Szent-Martin sziget a Karib-tengeren található és a sziget évente több ezer látogatót vonz. Sokan csak azért mennek oda, hogy közelről , a tengerpartról megnézzék, hogyan szállnak le és fel a hatalmas repülőgépek. Valójában ez a repülőtér a világ egyik legnagyobb repülőgépének (Boeing 747-es) is otthont ad. Fantasztikus élmény, amikor egy ilyen repülőgép felszáll vagy leszáll. De nemcsak megnézni érdekes, hanem egy igazi móka. Nézd meg az alábbi videót, és érteni fogod, hogy miért!

Amikor a Boeing motorjai felveszik a fordulatot, olyan erős légáramlat keletkezik, hogy senki sem tud megállni a parton, és a keletkezett szél úgy fújja be az embereket a tengerbe, mint a faleveleket. Hihetetlen!

Ha szeretnéd, hogy mások is lássák ezt a videót, akkor oszd meg ezt a videót a Facebook-on!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?