5 éve terhes. Akkor akarja világra hozni a gyereket, amikor az iskolába megy!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A kisfilmben látható Lauren Denverben dolgozik, és már 260 hete terhes. A nő immár 5 éve szíve alatt hordja kisbabáját, akit már mindennél jobban szeretne világra hozni, de sajnos az Egyesült Államokban a vállalatok 86 százaléka nem engedi szülési szabadságra a kismamákat, így Lauren elhatározta, hogy bizony ő akkor nem szüli meg a gyereket.

Azóta 5 év telt el, a kismama pocakja óriásira nőtt, de mégis igyekszik pontosan beérni a munkahelyére, egy jóga labdán ül, a segítőkész kollégái pedig kikísérik a mosdóba. A liftbe sem könnyű beszállnia, hiszen az ajtók alig akarnak becsukódni az óriási pocak miatt.

Szeretne más országba költözni, ahol jobb körülmények vannak, de nem engedik felszállni a repülőgépre ekkora hassal. Lauren úgy határozott, hogy akkor fog szülni, ha a gyerek betölti a 6 évet, hogy egyenesen iskolába mehessen, így ő tud dolgozni, nem fog kiesni a munkából, ahogy a férje sem.

Ezt a történetet mutatja be az alábbi kisfilm, ami persze egy nem valós eset, hanem ezzel kíván nyomást gyakorolni a washingtoni The National Partnership for Woman and Families nonprofit szervezet a Kongresszusra, hogy törvény kötelezze a cégeket, hogy megadják a szülési szabadságot a szülőknek.

Az 5 éves terhes anyukát Sophia Bush játssza, aki szintén reméli, hogy az üzenetük célba jut, és kimozdíthatják a holtpontról ezt a sokak számára fontos ügyet, főként azért, mert így nagyon sok fiatal lemond a gyerekvállalásról.

Forrás: filantropikum

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?