Hat hónappal a szülés után az orvos megvizsgálja a fiatal anyukát… amikor a férj megtudta a diagnózist, teljesen elsápadt…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A cikk főhőse Eliza Kiorby, 27 éves anyuka az ausztráliai Sydneyből. 2016 januárjában kislánya született, akit Charlynak neveztek. Azonban hat hónappal a szülés után a fiatal házaspárt óriási meglepetés érte…

Eliza a szülés után is terhes maradt. A meglepetés még nagyobb volt, amikor megtudták, hogy ikreket hordoz a szíve alatt.

“Őszintén szólva, nem is gondoltam arra, hogy fogamzásgátlót szedjek. Úgy tudtam, hogy a szoptatás ideje alat lehetetlen teherbe esni. De az ősi mítosz bebizonyosodott…” – és ebben a cikkben Eliza megosztja ezt velünk!

“Nem tudtam elhinni, hogy megint terhes vagyok, pedig a tünetek egyértelműen arra utaltak. Elvégeztem egy terhességi tesztet amely pozitív lett.”

“Miután megtudtuk az eredményt, férjem orvosi vizsgálatra vitt. Amikor az orvos megállapította, hogy ikreket várok, Ben teljesen elsápadt” – emlékezett vissza Eliza mosolyogva.

Szerencsére Eliza gyorsan magához tért és boldog volt, hogy másik két gyereknek adhat életet. Örömét a szociális hálón is megosztotta másokkal.

“Mindkét terhesség ideje alatt Ben nagyon figyelt rám. Azonnal észrevette, amikor segítségre volt szükségem.”

Az ikrek decemberben jöttek a világra és azóta mindenki őket faggatja, amikor kilépnek a házból. De a fiatal házaspárt ez egyáltalán nem zavarja, és szerencsésnek érzik magukat, hogy ilyen szokatlan dolog történt velük.

Egy ilyen történet után az ember rájön, hogy milyen szép egy népes család. Ha neked is tetszenek ezek a felvételek, akkor mutasd meg őket a barátaidnak is a Facebook-on!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?