Férjhez ment egy rokkant férfihoz… de esküvője napján erre nem számított!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A menyasszony élete az esküvője napján gyökeresen megváltozott.

Néhány évvel ezelőtt a vőlegény balesetet szenvedett. A sérülése nem tűnt súlyosnak, ahogy mondani szokták: “mire vőlegény leszel, már nem fog fájni”… és pontosan úgy is történt! Kevin sérülése után, Reflex szimpatikus disztrófia néven ismert sérülés keletkezett, amelynek következtében az orvosoknak amputálniuk kellett a lábát.

Ennek ellenére Kevin soha nem panaszkodott, továbbra is optimista maradt és azt mondta, hogy ennél sokkal rosszabbul is történhetett volna.

A jövendőbeli menyasszony nagyon szerette Kevint, nem jött zavarba amiatt, hogy vőlegénye kerekesszékkel fog majd bevonulni. Amúgy is nagyon el volt foglalva az esküvői előkészületekkel. Kevinnek pedig volt egy nagy meglepetése felesége számára, amit esküvőjük napjára tartogatott.

A vendégek összegyűltek, az édesapa a menyasszonyt az oltár elé vezette, a jelenlévőket pedig arra kérték, hogy álljanak fel. Amikor a menyasszony meglátta, hogy Kevin is lábra állt, nem tudta visszatartani az örömkönnyeket. Nem hitte, hogy amit lát az valóság!

Kevin az esküvő előtt titokban felvette a kapcsolatot egy ortopédiai eszközkészítővel, és pszichológushoz is járt. Kínzó fájdalmakkal járt, míg újra megtanult járni, de Kevin nem adta fel. Végül pedig megérte a nagy erőfeszítés!

Ezt a csodálatos videót én megkönnyeztem! A legjobb ajándék, egy menyasszony számára!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?