4 éves fia halála után az édesanya sírva fakad kisfia sírjánál… de ami a 00:21-ik másodpercnél történik, arra nincsenek szavak!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Jack Robinson csak négy éves volt, amikor agydaganatot diagnosztizáltak nála. A daganat nagyon gyorsan növekedni kezdett és rövid időn belül, 2014 áprilisában a kisfiú életét vesztette. Ikertestvére, három nővére és a szerető szülei kimondhatatlan fájdalommal búcsúztak tőle. A kisfiú halála hatalms bánatot okozott az egész családban…

Jack halálának harmadik évfordulóján az édesanya kiment a temetőbe, kisfia sírjához. Az édesanya ott ült a sír mellett, könnyek peregtek az arcán és csak egy apró vigasztaló jelre vágyott és azt mondta: “Jack, kérlek adj valami jelet anyunak.”

Abban a pillanatban, ahogy ezt kimondta, egy kis vörösbegy röpködött hozzá, hogy megvígasztalja a szomorú szívű édesanyát. Szóval előkapta a telefonját, majd a madár a kezére szállt. Folyamatosan az arcába nézett, mintha mondani akart volna valamit.

Az anyuka a könnyeivel küzd a videóban, de úgy érzi, hogy ez egy egyértelmű jel, hogy a feltámadáskor még újra találkozhat majd kisfiával!

Micsoda vigasztalás! Nem várt helyről érkezett ez a kis kedves madár, aki reményt adott a bánatos szívű édesanyának!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?