Férje otthagyta őt mikor a nő lebénult – 2 évvel később csak egyvalamit tud mondani

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

2015 márciusában a 37 éves Riona Kelly életébe szörnyű dolog történt, írta a The Sun. Hirtelen lebénult és nem tudta mozgatni a végtagjait deréktől lefelé.

Az orvosok azt mondták, hogy az a baleset, amit Riona 18 hónappal azelőtt szenvedett, tönkretette a gerincvelő egyik részét. A bénulás ezért következett be, amivel az orvosok semmit sem tudtak kezdeni, azt mondták neki soha nem megy a lábán haza.

Az eset után öt nappal férje otthagyta őt. Mikor Rionának a legnagyobb szüksége lett volna rá, a férje cserben hagyta őt. A lány édesapja teljesen összetört de szerencsére a kórház dolgozói és a családtagok készen álltak, hogy segítsenek rajta.

Love cuddles with my little boy #one #of #my #4 #reasons #❤️#mummy #son #natural #no #makeup #real

A post shared by Riona Kelly (@rionakellygopinkco) on

Hónapok teltek el de Riona állapota nem javult. A nő elkezdte a gyógytornát és a különböző kezeléseket kapott. Többször is eszébe jutott, hogy véget vessen az életének. De kislánya visszatartotta.

Mummy & Daughter cuddles #❤️ #mumx4 #myworld #beauty #fitmum #model

A post shared by Riona Kelly (@rionakellygopinkco) on

Négy hónap után végül is elhagyta a kórházat. De itt még nem ért végen Riona harca.

Keith Mason orvos és gyógytornász segítségével minden nap gyakorlatokat végzett és így egyre közelebb jutott a gyógyláshoz.

-25 percbe telt míg megtettem 16 lépcsőt felfelé, mondta Riona. Aztán ugyanennyi időbe telt, míg lementem. De meg akartam gyógyulni, a gyerekeimért csináltam.

Riona és Keith egyre közelebb kerültek egymáshoz és beleszerettek egymásba. Semmi okát nem látták annak, hogy ne tegyék meg a következő lépést: összeköltöztek.

Hosszú volt a gyógyulás de Riona nem adta fel, ma már segítséggel ugyan de tud járni és két tolókocsis maraton versenyen is részt vett már.

-Ha visszagondolok, ez a legjobb ami történhetett velem mondta Riona.

Mi pedig teljesen egyetértünk ezzel.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?