Az újszülött az orvos kezében halt meg, de fogott egy szikét és elkezdte masszírozni a szívét!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Normális esetben a kisbaba születése, minden családben életében egy örömteli pillanat, de amikor a kis Lincoln Seay világra jött, a szülőknek óriási fájdalmat okozott, mivel a csecsemő állapota kritikus volt.

Már a terhesség 19-ik hetében, az orvosok figyelmeztették Mindyt, hogy gyermekének egészségügyi állapota nem éppen tökéletes. A csecsemő egy ritka genetikai rendellenességgel született, és gondok voltak a baba szerveinek elhelyezkedésével és a szívével kapcsolatban.

A szülés után sürgős szívműtétre volt szükség, mert másképp a babának esélye sem lett volna az életben maradásra.

Az orvosok felkészültek az életmentő beavatkozásra, és Lincoln születése után azonnal nyitott szívműtétet végeztek rajta. Ugyan stabilizálták a baba állapotát, a szülők szívszorító harca ezzel nem ért véget. Három hónappal később jött a hír: Lincolnnak szívátültetésre van szüksége.

A csöppség ugyan csak néhány hónapja volt ekkor a világon, máris két szívrohamot kellett leküzdenie. A szülők ezután kapták életük addigi legjobb hírét: az orvosok találtak donort gyermekük számára.

Mindy hálája jeléül egy megindító levelet írt az életmentő szerv donorának szüleihez.

“Ha valaha lesz lehetőségem arra, hogy találkozzunk, tudom, nem leszek képes kifejezni a hálámat. Anyaként csak azt mondhatom, mindig szeretni foglak és hálás leszek neked.”

Lincoln megpróbáltatásai azonban nem értek véget ekkor. A transzplantáció előtt ugyanis megállt a szíve és halottnak nyilvánították.

Az orvosok nagyon izgatottak voltak, masszírozni kezdték a szívét, de nem segített. A kisbabát gyakorlatilag halottnak nyilvániították, aztán jött a hír, hogy a donor szíve hamarosan megérkezik. Ekkor a sebész azonnal fogta a szikét, és felnyitotta a baba mellkasát, és bypass műtétet végeztek rajta. Egy ilyen folyamat általában két óráig tart, de most az orvosok mindössze 12 perc alatt végezték el. A beavatkozás sikeres volt és Lincoln szíve új szíve verni kezdett.

Nehéz időszak volt úgy a szülők, mint az orvosok számára. A kisbabát néhány hete még halottnak nyilvánították, most pedig hazaengedték szerető szüleihez és most már jól érzi magát.

Az új szív verni kezdett és mindenki megkönnyebbült. Örömteli pillanat volt úgy a család, mint az orvosok részére.

A donor megmetette a kis Lincoln életét. A donor névtelen volt, de Lincoln családja nem tudja szavakban kifejezni, hogy mennyire hálásak a segítségért.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?