Ezt a macskát megfojtották, és egy hátizsákkal a szemétbe dobták – de ő egy harcos…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Egy kanadai nő éppen a szemetet akarta eldobni, amikor valami furcsa hangra lett figyelmes. Egy épséges hátizsák volt bedobva a szemétbe, ami meglepte ezért kinyitotta. A táskában egy másik táska volt, ami szándékosan be volt zárva. Aggódott, hogy mi lehet benne ezért férjét is odahívta és együtt kinyitották. Megdöbbentek, amikor meglátták, hogy mi van benne: egy macska.

m2

Azonnal értesítették az állatvédő szervezetet, akik azonnal a helyszínre jöttek és a macskát egy állatorvoshoz szállították. A szegény macskának súlyos sérülések voltak a fején, kevés volt a valószínűsége, hogy túléli a sérülést.

m1

További vizsgálatok egyértelműen kimutatták, hogy a macska fulladás veszélynek volt kitéve, ami oda vezetett, hogy a szegény állat megvakult. A medencecsontja is el volt törve és ezek mellett nagyon éhezett.

k2

Erica Coomber állatvédő reméli, hogy imádkozzunk, hogy a macska felépüljön. Reméljük, hogy minél hamarabb meggyógyul, hiszen ez a macska egy igazi harcos.

k3

Jelenleg is keresik azt a személyt, aki ilyen súlyosan bántalmazta ezt az ártatlan állatot. Hát miért kell ilyent tenni?

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?