Ezek az emberek a folyót filmezték, de fogalmuk sem volt, hogy mi fog történni!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Több ezren szerte a világból azért utaznak Kínába, hogy megnézzék a híres dagályt a Cian Tan folyón. Akinek szerencséje van, az tanúja lehet egy igazi természeti csodának: egy hatalmas víztömeg, 40 km/h sebességgel, 8-9 méter magas hullámokkal közeledik a parthoz.

A legnagyobb hullámok akkor keletkeznek, amikor a Föld, a Hold és a Nap egy síkba kerülnek. Ilyenkor a folyóparton több ezer ember gyűl össze, hogy megcsodálják és lefilmezzék ezt a szokatlan természetni jelenséget. Most nézd meg, hogy mi történt ezekkel az összegyűlt turistákkal.

Sokak közülük több ezer kilométert utaztak, azért hogy élőben láthassák azt a jelenséget, amikor a víz teljesen beborítja az egész partot. Szerencsére a rendőrség is járőrözik ezen a területen és az embereket időben figyelmeztetik a veszélyre, így senki sem sérülhet meg. Igaz, hogy ezért a felejtetetlen látványért egyesek vizesen fognak hazamenni.

Ha rád is nagy hatással volt, ahogyan a természet elszabadult, akkor küldd el ezt a cikket ismerőseidnek is a Facebook-on!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?