Ez az édesanya kisfia egészsége árán tudta meg, miért felelőtlen egyre több szülő!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Kayley Burke egy jelenleg gyermekét féltő elkeseredett és leginkább dühös édesanya. Kisfiát egy hete kiütések támadták meg, ami elkerülhető lett volna, ha a kisgyermekes szülők körében egyre népszerűbb trend a nem párosulna felelőtlenséggel is. Olvasd el, és oszd meg, hogy más ne járhasson így!

“Emberek oltassátok be gyermekeiteket… Ezeken a képeken mutatom be, hogy miért is! Szegény kisfiunk még csak fél éves, oltatni nem tudjuk, mert várni kell még és elkapta a bárányhimlőt. A tünetek, mint látható rettenetesek, és már egy hete tartanak. Nemrég kórházba kellett mennünk vele, mert legyengült szervezete egy másodlagos fertőzést is elkapott. A nagyobbik fiam és én is megbetegedtünk azóta, de Kaliah megkapta régebben az oltást, ezért úgy tűnik apróbb piros foltokkal megússza. Én már nem vagyok ilyen szerencsés, a felnőtt bárányhimlő rosszabb, mintha érzéstelenítő nélkül szülnék gyereket és higgyék el, tudom miről beszélek.

kep2

A kórházban én is kapok kezelés, és most talán már egy kicsit jobb. A lényeg, hogy úgy gondolom, aki nem oltatja be a gyerekét, az egész egyszerűen egy idióta. Gondoljatok azokra is, akik túl fiatalok, hogy be lehessenek oltva ellene, ezáltal pedig védtelenek! Az orvostudomány azért fejlődött, hogy a javunkat szolgálja, gyermekeink javát! Kérlek nézzetek a kisfiamra és ezt soha ne felejtsétek el!”

Egyet értesz az anyukával? Ha igen oszd meg, hogy mások is tanulhassanak belőle!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Forrás: tudnodkell.info

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?