Ez a kos bajba keveredett… de mit tett vele egy ember, aki éppen arra járt…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Valószínű, hogy ez az ember nagyon meglepődött, amikor reggel, szaladás közben meglátott a vadonban egy kost akinek szarva egy fa köré csavarodott. Tudni kell, hogy ez egy európai vadon élő fajta, pontosabban muflonkos, amely nem támad az emberre, hanem inkább elmenekül az erdőbe, ha emberrel találkozik.

Azonban annak ellenére, hogy szelíd állat, a muflonkos veszélyesnek néz ki. A valóság az, hogy a nagy szarvak miatt veszélyes lehet az emberre. Az ijedtség miatt vergelődni kezdhet, szóval menekülés köznen is sérülést okozhat bárkinek. Nagyon gyorsan mozog de ez esetben érthetődő, hogy nagyon izgatot, hiszen egy fához ragadt és mindez egy ember közelében…

Egy háziállatot sem könnyű megmenteni, de egy vadon élő állat esetében sokkal nehezebb a mentőakció, amelyet nem lehet előre kiszámítani és ilyenkor az ember egészsége és élete is kockán foroghat. De két perc erőfeszítés után, ma reggel ennek a sportolónak sikerült kiszabadítania ezt a szegény állatot. A muflonkos végül fájdalommentesen megszabadult.

Ha neked is tetszett ez a mentési művelet, akkor oszd meg barátaiddal a Facebook-on!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?