Egy síró fiú száll fel a buszra, mikor a buszsofőr megtudja miért sír, azonnal cselekszik

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Egy nagyon hideg reggel az 52 éves buszsofőr John Lunceford munkába indult. John nem gondolkodott a hidegen, csak felhúzott egy pár kesztyűt, mielőtt kiment volna.

De mikor felvette az iskolába induló gyerekeket, valami nagyon szívszorítót látott. Egy kisfiú szállt fel a buszra és nagyon sírt. A keze és a fülei tiszta vörösek voltak a hidegtől. John odament hozzá, odaadta neki a kesztyűjét.

s1

“Odaadtam neki a kesztyűmet és azt mondtam, hogy minden rendben lesz.” -írta John a Kennewick School District Facebook oldalán.

De nemcsak ezt tette a fiúért.

s2

Bement az egyik bevásárlóközpontba és vett egy tucat kesztyűt és sapkát. Aztán visszament az iskolába és adott a kisfiúnak is és a többi, hasonló helyzetben lévő gyereknek is.

“Én magam is nagypapa vagyok, senki sem bírja nézni, ha egy gyerek így szenved a hidegtől. – mondta az iskola Facebook oldalán.”

s3

A kisfiú szülei nagyon örültek ennek a kedves gesztusnak. Az iskola úgy döntött, megköszöni segítségét a Facebookon és közzétette a buszsofőr cselekedetét. A történet futótűzként terjedt. Több, mint 15000-szer osztották meg.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?