Egy őrült elütötte a kutyát az út mentén… de aztán jött ez a motoros, megmutatta a középső ujját, majd ezt tette…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Az amerikai Brandon nagyon kemény fickónak néz ki. Bőr ruhát visel, kecskeszakálla, tetoválásai vannak és a motorkerékpár a szenvedélye. De a motoros most megmutatta a világnak a másik arcát is.

Nemrégiben történt, hogy motorozás közben Brandon felfigyelt egy autóra, aki közvetlenül előtte elütött egy fehér kiskutyát. Az autóvezető megállt, megnézte az autóját majd beszállt és ott hagyta a négylábút az út szélén. Brandon habozás nélkül reagált: megmutatta neki a középső ujját, megállt és felvette a kutyát.

k1

Elnevezte a kiskutyát Mr. Davidson-ról, a híres Harley-ról és adott neki is egy helyet a motorján. Néhány óra múlva Mr. Davidson úgy döntött, hogy örökre vele fog tartani.

k2

Brandon megszerette a kutyát és otthont biztosított neki.

k3

Mr. Davidson nagyon jól érezte magát Brendan családjában. De Brandon nem elégedett meg csak azzal, hogy megmentett egy kutyát.

k4

Mr. Davidson esete annyira meghatotta, hogy alapított egy nonprofit motoros szervezetet akik felszólítják a motorosokat, hogy segítsenek a bántalmazott állatoknak új hazát találni.

k5

Brandon még egy dalt is írt:

“Soha többé nem kell aggódnod amiatt, hogy megvertek, fájdalmat okoztak. Mi mindig együtt leszünk, vigyázni fogok rád és együtt nézzük majd a naplementét, Mr. Davidson.”

Az alábbi videóban meghallgathatod a dalt:

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?