Elrettentően szörnyű videót tett közzé a rendőrség… borzalom, ami ebben a szupermarketben történt!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Az US-Bundesstaat Massachusetts rendőrség a közelmúltban közzétett egy sokkoló videót az interneten. A felvételt egy fiatal házaspár készítette egy szupermarketben. A videófelvételen egy nő látható, aki eszméletlenül fekszik a földön, mellette a két éves kislánya, aki láthatóan sokkos állapotban van és kétségbeesetten megpróbálja “újraéleszteni” az édesanyját.

A kislány nagyon meg van rémülve. Végül a mentősök a helyszínre érkeznek és az anyukát kórházba szállítják. A rendőrség szerint a nő táskájában heroint találtak, és kábítószer-túladagolás miatt esett össze. A felügyelő szavait idézzük: “Ez szívszorító. Ez a videó bemutatja, hogy mit okoz a kábítószer-függőség. Ez fog történni, ha valaki drogot használ!”

Nem elég, hogy a fiatal anyuka majdnem belehalt a túladagolásba, de ezt kislányának is látnia kellett, aki halálra volt rémülve. Az interneten azonban nem csak az anya viselkedését marasztalják el, hanem azokat az embereket is, akik látták az egészet, de nem tettek semmit.

A rendőrség reméli, hogy ezek a felvételek láttán az emberek szem előtt fogják tartani, hogy mennyire veszélyes a kábítószer használata, különösen gyermekek jelenlétében!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?