Minden nap kiszolgálja ezt az idős nyafogó nyugdíjast ,mikor meghal megtudja milyen is volt valójában

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Jó tett helyébe jót várj, hangzik a közmondás mely ebben a történtben biztos, hogy így van. Az egyik texasi étterembe naponta bejárt egy 89 éves nyugdíjas, Walter Swords, aki állandóan rosszkedvű volt. Gonoszkodó, durva megjegyzéseket tett a felszolgálóra ezért egy hölgyön kívül senki nem volt hajlandó őt kiszolgálni.

Ő Melina Salz volt. Ő is tudja, mint mindenki más aki a vendéglátásban dolgozik, hogy a vendégek gyakran nagyon morcosak tudnak lenni. De ő jól tudta, hogyan kezelje ezt, mindig csak mosolygott és oda sem figyelt a kellemetlen megjegyzésekre.

kep1

Melina 7 éven keresztül szolgálta őt ki, minden nap és hallgatta goromba megjegyzéseit. Egyik nap azonban az idős bácsinem jött már. Melina a helyi újságban olvasta, hogy elhunyt. Néhány nappal később pedig hihetetlen dolog történt.

Az idős bácsi 50 000 dollárt és az autóját hagyta a felszolgálónőre. Valójában nagyon is értékelte a lány kiszolgálását, sőt annyira, hogy egy szép örökséget hagyott rá. Melina egyszerűen nem hitt a szemének. Kollégái mindannyian úgy gondolják, hogy megérdemli.

Tehát jó tett helyébe jót várj! Kérjük ossza meg ezt a történetet családjával és barátaival!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?