Azt hittem, a ricinusolaj csak hashajtó… de mi történik, ha rákenem a hajamra…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Korábban a ricinusolajat megfázásra használták, de az íze undorító. Már a sűrű olaj látványa sem valami kellemes dolog, ezért nem szivesen használják az emberek. Azonban ez az olaj rengeteg jó tulajdonsággal rendelkezik és nem szükséges meginni!

h1

Ideális természetes megoldás a haj különböző problémáira. Megmutatjuk, hogyan kell alkalmazni a ricinusolajat.

h2

 

Szemöldök

A ricinusolajnak nagyon jó hatása van a szemöldökre. Sok ember, miután hajszálvékonyra tépte szemöldökét, most kétségbeesett, mert az nem akar visszanőni. Szerencsére van egy egzotikus anyag, amivel újra erősebb lesz a szemöldökünk.

h3

 

Szerezz be egy üveg ricinusolajat. Miután alaposan megmostad az arcodat, lefekvés előtt egy kis vattacsomóval, vagy fültisztító pálcikával kenj egy kis mennyiségű ricinusolajat a szemöldöködre. Ha megismételed néhány alkalommal az eljárást, akkor már hamarosan látni fogod az eredményét. A szemöldök negy csak dúsabb, hanem sötétebb is lesz.

h4

Haj

A hajra is szintén jó hatással van a ricinusolja. A ricinusolaj mélyen behatol a pórusokba és a hajhagymákra is jó hatással van. Kis mennyiség is elegendő. Megakadályozza a hajhullást és serkenti a haj növekedését, biztosítja, hogy a haj egészséges legyen. Van egy másik kellemes mellékhatása is: a haj sokkal selymesebb és fényesebb lesz tőle.

h5

Szempilla

Alkalmazd ugyanezt az elvet a szempilládon, kenj az ujaddal gyengéden egy kis ricinusolajat a szempillára. Hamarosan a szempilla ragyogni fog, és visszanyeri a fényét.

h6

 

Ki gondolta volna, hogy ennyi mindenre jó hatással van a ricinusolaj.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?