Az orvosnak elment a hangja, amikor meglátta, hogy mi van ennek a kisbabának a fején

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A kis Bence nem mindennapi hajkoronával született!

Csincsa Bence reggel fél 10-kor 3350 grammal, 54 cm-rel látta meg a napvilágot a Szent György kórházban, 2015 karácsony másodnapján.

A szülésben segédkezők alaposan elcsodálkoztak, mikor a fehér hajú csöppséget meglátták. Mindenki mosolygott, mikor ránézett a különleges babára. A szülészeten dolgozók is azt mesélték, hogy még sosem láttak hasonlót. Nem csoda, hogy hamar elkeresztelték a kisfiút Szőke Hercegnek.

A szakorvos elárulta, hogy szerencsére a különleges hajkorona sokban nem befolyásolja majd a kisfiú életét, legfeljebb annyiban, hogy átlagosnál érzékenyebb lesz majd a napfényre és az UV-sugárzásra.

A feol.hu szerkesztősége pár hónappal később találkozott a szenzációszámba menő Bence családjával, mert kíváncsiak voltak, hogyan fejlődött tovább a kisbaba és természetesen fényképet is készítettek róla.

Így nézett ki Bence 6 hónappal a szülés után:

A kisfiú haja még mindig világosszőke és a kép készítése pillanatáig még fodrászollót sem látott. Nagyon eleven, mozgékony és egészséges kisbaba, de jó gyerek, kiskora óta átalussza az egész éjszakát – mesélte az édesanyja.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?