Az esküvőn szoptató anya sokkot kapott, mert túl nap port kavart a róla készült fotók…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Naomi Jael Covert, egy 21 éves fiatal anyuka Németországból. Ő teljes munkaidős feleség, és itt van vele a 10 hónapos kisfia is (T.J.)

kep1

Néhány nappal ezelőtt, felkerült róla egy fénykép az Instagram-ra, ahol egy esküvőn nyilvánosan megeteti a kisfiát. A kép vírusként terjedt az interneten, és már több mint 12.000 ember kedvelte.

kep2

Elmondása szerint ledöbbent, amikor reggel felébredt és meglátta, hogy mekkora port kavart a róla készült fénykép, hiszen ő már korábban is tett fel képeket a kisbabájáról.

kep3

Naomi elmondta, hogy tisztában van azzal, hogy rengeteg anyuka fél megetetni a kisbabáját nyilvánosan, különösen az olyan nagy eseményeken, mint az esküvő. “Meg akartam mutatni, hogy ez egyáltalán nem nagy ügy a szoptatás” – mondta, “ilyenkor a körülmények nem számítanak.”

“Mi érdekes van abban, hogy megetetem a gyerekem”. Ez csak egy női mell, amit Isten adott nekem, hogy használjam, ha a baba megéhezik.”

kep4

Ugyanakkor Naomi aki fitneszbajnok is, elmondta, hogy sokkolták a megjegyzések amiket írtak neki kommentben: “rejtse el a mellét”, “terítsen magára egy takarót”, még olyan is volt, aki azt mondta, hogy “otthon szivja ki a tejet és tegye egy üvegbe.”

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?