Az édesanya vásárolt kislányának egy játékbabát… de amit az eladó mondott, attól a kislány nagyon dühös lett!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A két és fél éves Sophia Bennernek anyukája jutalmat ígért, ha egy hónap alatt megtanulja rendesen használni a bilit. A kislány sikeresen vizsgázott, és amikor letelt a hónap, az anyuka elvitte kislányát a játékboltba, és megengedte neki, hogy azt válasszon, amit csak szeretne. A kislány azonnal kiválasztott egy sötét bőrű orvosbabát. Az anyuka szerint kislánya valóságos megszállottja a doktorosdinak, aki átlépi házuk küszöbét, nem ússza meg, hogy Sophia alaposan megvizsgálja a játékműszereivel.

Amikor a pénztárhoz érkeztek a következő párbeszéd zajlott le közöttük, amit később az anyuka meg is osztot a Facebookon:

“Miközben a pénztárnál álltunk, a pénztáros megkérdezte Sophiatól, hogy születésnapjára kapta a játékbabát? A kislányom meglepődött, és csak üres tekintettel bámult a pénztárosra. Aztán pénztáros hölgy rámutatott a babára és megkérdezte a kislányomat, hogy biztosan nem szeretne-e egy másikat választani, olyat, amelyik hasonlít hozzá. Merthogy Sophia történetesen egy néger babát választott. A kislányom tovább bámulta a pénztárost, és én elmeséltem neki, hogy jutalomként kapta ezt a kisbabát, amiért megtanulta rendesen használni a bilit. Ezután a pénztáros furcsán megnézett, és újra megkérdezte a kislányomtól, hogy “biztos, hogy ilyen babát szeretnél? Mert ez a baba nem hasonlít hozzád! De van egy csomó baba, amelyik úgy néz ki, mint te!”

A kislány erre mérges lett, de mielőtt sírni kezdett volna, ezt válaszolta: “Ez a baba is hasonlít hozzám! Ős is orvos, és én is orvos vagyok, ős is szép, és én is az vagyok! Neki is szép haja van és nekem is! Neki is van sztetoszkópja és nekem is van!”

Szerencsére az eladó nem folytatta tovább a vitatkozást és csak annyit mondott: tényleg szép a hajad és a babának is!

Brandi Facebook oldalán osztotta meg a történetet és azt írta, hogy büszke lányára, aki nem a bőrszín szerint tesz különbséget az emberek között.

A nő bejegyzését néhány nap alatt majdnem kétszázezren osztották meg, és közel 28 ezer komment érkezett rá.

Ez a történet bebizonyítja, hogy a gyerekekben még nincsenek előítéletek. A gyerekek tiszta szívűek, őszinték, náluk a származás, faj, bőrszín nem számít. Minden bizonnyal a Föld jobb hely lenne, ha mindenki gyerekszemmel nézne a világra!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?