Az édesanya nem engedte fiát az osztálykirándulásra… a tanárnak levélben magyarázta meg, hogy miért!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A 7 éves kisfiú egyik nap azzal jött haza az iskolából, hogy az iskola osztálykirándulást szervez, és a tanáraok a francia Riviérán lávő ócenáriumba szeretnének elvinni a gyerekeket. Audrey, a kisfiú édesanyja amikor meghallotta, hogy hová mennek, megtiltotta, kisfiának, hogy részt vegyen. Döntését levélben indokolta meg, amit elküldött az iskolának:

“Nem hiszem, hogy erkölcsileg helyes, hogy delfineket, fókákat, kardszárnyú delfineket, akik naponta 100-200 kilómétert tesznek meg, bezárva éljenek egy medencében, és arra kényszerítsék őket, hogy átugorjanak a karikán, egy kis harapnivalóért cserébe. Én nem ilyesmire szeretném megtanítani a gyermekemet. Köszönöm a megértést!”

A fiú könyörgött az édesanyjának, hogy engedje el osztálytársaival együtt az ócenáriumba, de ő határozottan azt montda, hogy “Nem, inkább elmegyünk a vidámparkba.” “Mi azt fogjuk játszani, hogy benyújtünk egy kérvényt, amelyben követleni fogjuk, hogy a delfinek szabadon éljenek, nem pedig ócenáriumban!”

Májusban a francia környezetvédelmi miniszter elfogadott egy rendeletet, amely kedvező lehet a fogva tartott delfinek és kardszárnyú delfinek számára. Lehet, hogy a felháborodott édesanya álma hamarosan teljesülni fog!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?