Az édesanya gyerekei után ment az iskolába de az emberek azt mondták, hogy ruhája nem megfelelő – így vágott vissza!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Bella Vrondos Sydney-ből származik és azt állítja, hogy más szülők gyakran bírálni szokták őt, amiatt, ahogyan öltözködik.

Tudniillik a női modell nem riad vissza a feszes ruháktól, arcát is gyakran kisminkeli. Egyik nap, amikor Bella gyerekei után ment az iskolába, az emberek meglátták a feszes ruháját amit aznap viselt és emiatt tiszteletlenül bántak vele.

“Úgy gondoltam, hogy készítek egy fényképet magamról és gyermekeimről, mert állítólag az öltözetem nem megfelelő az iskolában” – mesélte Bella a Caters News-nak. “Az emberek azt mondják, hogy túl feszes a ruha és szülőként nem kellene ilyen ruhát viselnem,”

A sértések és megjegyzések csak rosszabodtak, amikor az emberek megtudták, hogy Bella mellnagyobbító műtéten esett át. Bella más anyukák véleményét is hallani szeretné, mert tisztázni szeretné, hogy helyesen vagy helytelenül cselekedett.

“Az anyaság nem azt jelenti, hogy egész lényedről le kell mondanod. 3 gyereket nevelek és megpróbálok tudatosan élni.” – magyarázkodott a sértődött anyuka.

Az emberek nemcsak ruhája miatt ítélik el Bellát, hanem azzal is vádolják, hogy önző és materialista.

“Valaki azt mondta nekem, hogy azt a pénzt inkább költöttem volna a gyermekeimre. Nevetséges, hogy azt feltételezik, hogy nem költök elég pénzt a gyermekeimre.”

Bellát azonban továbbra is nagyon érdekli mások véleménye. Szereti gyermekeit de magát is szereti.

“A gyermekeim úgy szeretnek engem, ahogy vagyok. Ha megjelenésemen változtatnék, akkor nem lennék az anyukájuk, hiszen az nem én lennék.” – mesélte. “Gyermekeim szemében én vagyok a legszebb anyuka a világon és olyanok szeretnének lenni, mint én.”

Osszátok meg a cikket barátaitokkal és várjuk véleményeiteket!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?