“Anyukánk meg akar ölni minket!” A terhes anyuka 3 sikoltozó gyermekkel hajtott a tengerbe.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Egy viharos nap, Tim Tessener a floridai Daytona Beach tengerpart mentén utazott családjával az autóval. Egyszer csak Tim felesége észrevett egy autót, amely a tenger közepe felé hajt, majd beragadt a homokba. Csodálkozva nézték, hogy mi történik, de Tim meglátott valamit, amitől hidegrázást kapott. Meghallotta egyik kiszabadult gyermek kiáltását, aki az autó ablákából hangosan kiáltott: “Segítsen nekünk, anyukánk meg akar ölni minket!”

A férfi gondolkodás nélkül kiugrott az autójából, és elkezdett a hullámok felé szaladni. Aztán egy vizimentő segítségével megpróbálták kiráncigálni az anyát a kormánytól, de sikertelenül. “A fiatal hölgy nagyon dühös volt, mérges szemekkel nézett ránk” – emlékszik vissza Tim.

Egyre több ember szalad oda, hogy szabadítsák ki a három kisgyermeket, mielőtt a hullámok teljesen elnyelik az autót, hiszen a feldúlt tenger iszonyatos sebességgel tart a part felé.

Kiderült, hogy a 32 éves nőt, aki ráadásul terhes volt, előző nap egy pszichiátriai intézetbe küldték, de a háromszoros anyuka elhagyta a gyógyintézetet, hogy gyerekeivel együtt az óceánba vezesse az autót, hogy ezáltal végezzen a saját és gyermekei életével. A mentők gyors beavatkozása nélkül most mindannyian a hullámok áldozatai lennének.

Itt látható egy rövid videófelvétel a mentési akcióról:

A 32 éves nőt pszichiátriai intézetbe került, a három gyermek pedig a hatóságok védelme alatt állnak. Szerencsére a szemtanúk gyorsan cselekedtek, így sikerült megakadályozniuk egy szörnyű tragédiát.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?