Durva átverés terjed – a “sirdogáló kislány”. Nehogy a tolvajok hálójába essetek!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Sajnos a csalók egyre inkább találékonyabbak és az utóbbi időszakban az erkölcsi normát sem vették figyelembe. Íme egy történet, amit nemrég mesélt el nekem egy autóvezető. Köszönet érte, amiért megosztotta ezt a tapasztalatát.

“Munka után bementem egy boltba. Vásárlás után kinyitom az autó ajtaját és beülök az autóba. Ekkor felbukkant egy 12-14 éves kislány, aki sírva odarohant hozzám. Ruhája szét volt tépve, kezein friss sebek voltak. Arra kért, hogy vigyem haza.

A közelben észrevettem egy gyanús autót, sötétitett ablakokkal. Azt is megfigyeltem, hogy a lány időnként megnézi ezt az autót.

Ezért úgy döntöttem, hogy nem megyek sehova, hanem taxit hívok. Ekkor hirtelen elmenekült, majd beült ebbe a kétes autóba.

Most már minden érthető. Ennek az átverésnek a jelentése a következő: felbukkan egy furcsa, ismeretlen lány. Aztán a gyanús autóból hirtelen kiszáll a lány “apja” és pedofíliával fog vádolni! Ha beültettem volna a kislányt az autóba, akkor ezek után hiába próbáltam volna bizonyítani, hogy ártatlan vagyok. Kiráz a hideg ha belegondolok, mi történhetett volna, ha nem veszem észre az autót időben.

Aztán lassan elindultam kifele a parkolóból, és ez a férfi nagyon vulgáris nyelven kiabálni kezdett utánam. Gyorsan felismertem a veszélyt és elmentem onnan.”

Arra kérünk benneteket, hogy nyitott szemmel járjatok, és óvjátok gyermekeiteket. A bűnözők nem ismernek határokat. Amikor pénzre van szükségük, akkor a gyerekeket is felhasználják.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?