Amit a munkások tettek ebben a buszmegállóban, nemcsak a didergő kutyákat, hanem a szívedet is felmelegíti!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Míg európában minden ember a meleg évszakot várja, addig Föld déli féltekén az ősz és a hideg tél érkezését várják. Mi napozunk a strandon és náluk esik a hó. Amikor nálunk tavasz van, naluk Ősz, amikor nálunk nyár van, náluk tél.

Dél-Brazíliában, Curtiba városában is amikor hidegre fordult az időjárás, a kialakuló hideg hőmérséklet miatt a városban élő kóbor kutyák különösen érintve voltak.

Amikor a munkások meglátták a didergő kutyákat, akik a buszmegállóban fagyoskodtak, gyorsan cselekedni kezdtek és úgy döntöttek, hogy tesznek valamit ezekért a szerencsétlen kutyákért.

Főként ez a három kutya, Maz, Pitoco és Zoinho annyira hozzánőtt az emberekhez, hogy szinte mindenki ismerte őket, hiszen a járókelők adtak élelmet és vizet nekik. Ez alkalommal pedig meleget biztosítottak nekik.

Amikor látták, hogy ezek a kutyák kint alaszanak a hideg földön, néhány jószívű ember hozott nekik néhány használt gumiabroncsot és takarót, amiből készített nekik egy meleg fekvőhelyet.

Nem lehet tudni pontosan, hogy ezek a kutyák az utcán születtek, vagy valaki kölyök korában kidobta őket, de tény, hogy az utcán nőttek fel.

Úgy tűnik, hogy a rögtönzött ágyakat előszeretettel használják. Lehet, hogy a mi szemünkben nagyon szerény fekvőhelynek tűnik, de látható, hogy a kóbor kutyák úgy fekszenek benne, mintha egy 5 csillagos hotelben lennének.

Néha kevés is elég ahhoz, hogy melegséget okozzunk másoknak! Gratulálunk!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?