Amikor hallják ezt a hangot, minden járművezető megáll… de ha megtudod, hogy miért, téged is meg fog érinteni!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Több száz ember hajtott az autópályán Izraelben, amikor hirtelen meghallották a sziréna hangját. Ezután minden autó, motoros és más jármű megállt az út közepén. A legtöbb autóvezető kiszállt, mintha várnának valamire. Ez az egész jelenet úgy tűnik, mintha vége lenne a világnak.

Úgy tűnik, hogy nemsokára valami szörnyű dolog fog következni, de végül a sziréna hangja megállt és az emberek beültek az autóba, és folytatták útjukat. De mi volt ez az egész? Valami téves riasztás? Mékyen megérintett, amikor megtudtam az igazságot!

Az igazság az, hogy minden évben Izraelben megünneplik az úgynevezett Iop ha-Shoa napját, amikor megemlékeznek a holokauszt áldozatairól. Minden évben, egy bizonyos időpontban 10:00-kor megszólal a sziréna hangja, és mindazok, akik hallják ezt a hangot, abbagyaják amit csinálnak. Nem számít, hogy éppen hol vannak, vagy mit csinálnak. Még a vonatok is egy pillanatra megállnak. Ezalatt az idő alatt az összes zsidó azért imádkozik, hogy olyan tragikus esemény, mint amilyen a második világháború volt, soha meg ne történjen mégegyszer.

Oszd meg ezt a megható videót a Facebook-on!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?