Amikor a mentők az eszméletlen férfihoz értek, nem hitték el amit láttak… aztán sírni kezdtek!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Senki sem tud olyan odaadóan szeretni, mint a kutya az embereket. Ez az állítás különösen igaz Jesús Hueche négylábú barátjára, aki egy kóbor kutya.

Jesús nemrég a háza előtt lévő fát nyírta, ezért felmászott egy magas létrára, ahol elvesztette az egyensúlyát és hanyatt esett a kemény aszfaltozott útra. Annyira beverte a fejét, hogy eszméletlen állapotba került.

Szerencsére a szomszédok hamar észrevették, hogy mi történt vele, és azonnal kihívták a mentőket. Amikor a mentőautók megérkeztek, szívszorító látvány fogadta őket:

Tony, a hűséges kutya kétségbeesetten odaszaladt a férfi mellkasához, és nyafogni kezdett, mert aggódott miatta és nem akarta egyedül hagyni. Ameddig az orvosok feltették a férfi nyakára a nyakvédőt, a kutya izgatottan és érdeklődéssel figyelte az orvosok munkáját.

Szerencsére Jesús gyorsan visszanyerte az eszméletét, és sikerült megsimogatnia, és megnyugtatni a kutyát, még mielőtt a mentővel elszállítótták. Tony nem bánta volna, ha az orvosok őt is felengedik gazdájához, ezért újra és újra megpróbált beugrani az autóba.

Szerencsére Jezús sérülései nem voltak súlyosak. Nem szenvedett sem komolyabb gerinc vagy fej sérülést, csak egy kisebb agyrázkódást kapott. Rövid időn belül elhagyhatta a kórházat és visszatérhetett családjához.

“Másnap reggel amikor kimentem az utcára, találkoztam a kutyával. Vittem neki egy kis ételt, és most már családtagnak számít.” – mesélte Jesús, a kutya hűséges barátja.

Milyen csodálatos történet. Egy szerető ember és egy kutya, akitől tanulhatnánk hűséget.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?