A szomszédok már megszokták, de az idegenek mindig megbámulják ezt a két házaspárt… ennek az oka nagyon különleges!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Doug Malm és felesége Jill valójában egy teljesen átlagos, középkorú boldog házaspár. Már 24 éve élnek Moscow városában, Idaho államban az egyesült államban, – akárcsak Doug testvére Phil és felesége Jena, de ebben sincs semmi szokatlan.

Azonban miután meglátsz egy csoportképet erről a két házaspárról, érteni fogod, hogy miért annyira különlegesek…

Mindkét férfi Doug és Phil és felségeik Jill és Jena egypetéjű ikrek.

1991-ben mind a négyen elátogattak az évenként megszervezett ikrek napja fesztiválra Twinsburgba, ahol a két testvérpár azonnal szimpatikusak voltak egymásnak, ezért össze is barátkoztak. Bár 3200 kilométer távolság választotta el őket egymástól, telefonon keresztül tartották a kapcsolatot.

A következő évben a kvartett mellé szegődött a szerencse, amikor Doug váratlanul nyert a helyi lottón, majd négyesben hajós kirándulásra mentek a Karib-szigetekre. Ez alkalommal a testvérpár Doug és Phill megkérte a két nővér, Jill és Jena kezét. Augusztus 7-én, 1993-ban összeházasodtak, természetesen közösen ünnepeltek.

Ma Doug és Jillnek van egy 19 éves lánya, míg Phil és Jenanak egy 18 éves fia. A két fiatal valójában kétszeresen is unokatestvérek, de olyan közel állnak egymáshoz, mintha igazi testvérek lennének.

Sok iker testvér pubertáskorban különbözni szeretne a másiktól, ezért más stílust, megjelenést és ruházatot választanak, azonban ezek a testvérek gyermekkoruk óta ugyanolyan ruhába öltöztek és még fodrászhoz is egyszerre mentek.

A világon összesen csak 250 ilyen testvérpár létezik. A férfi testvérpár ácsként dolgoztak, de jelenleg a nyugdíjas korukat élvezik, szabadidejükben pedig gyakran golfozni mennek. Még mindig annyira hasonlítanak egymáshoz, hogy nehéz megkülönböztetni őket.

A szomszédok már megszokták őket, de akik először találkoznak velük, azok elcsodálkoznak.

Kívülről furcsának tűnhet, hogy ugyanabban a családban találták meg azt a személyt, akivel leélték az életüket, de mindkét fél boldognak tűnik és ez sokkal fontosabb mások véleményénél!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?