Ez a pár 1977-ben randizott egymással, de a fiú soha többet nem hívta a lányt. 2010-ben a nő megtudta, hogy miért… És nézd meg, hol vannak 2017-ben!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

17 évesen, Rick Hayward és Karen Lynch randiztak egymással. Ettek egy fagylaltot, elmentek bowlingozni, és egy valóban szép napot töltöttek együtt. Karen meg volt győződve arról, hogy minden jól sikerült, ezért meglepte, hogy soha nem hallott a férfi felől. „Rick nem hívott vissza, hogy elmenjünk egy második randira”, emlékszik vissza Karen.

Legalábbis néhány évtizedig nem.

Rick nagyon félénk volt a középiskolában, így minden alkalommal, amikor ment, hogy felhívja a lányt, letette a kagylót, anélkül, hogy felhívta volna. Teltek a napok, majd a hetek, meg volt győződve arról, hogy a lány megsértődött, és a fiú feladta teljesen.

Tehát nem volt a második randi. Mindketten csalódottak voltak. De az évek teltek: egyetemre mentek, mindketten találtak párt maguknak, megházasodtak, és születtek gyermekeik.

És néhány évtized után mindketten elváltak a párjuktól.

Aztán 2010-ben a Facebookon újra egymásra találtak. Mindketten a képernyőre néztek, és eszükbe jutott az elmulasztott lehetőség, és azon tűnődtek, vajon mi lehet a másikkal. Ezúttal Rick határozottabb volt, ezért úgy döntött, hogy elhívja egy második randira – 33 év után először!

Kezdettől világos volt, hogy tökéletesen illenek egymáshoz.

„Rick egy hihetetlen ember, a legjobb az egészben, hogy ő a legjobb barátom” mondta Karen.

Rick kifejtette, „Karennel úgy érzem, újra teljes az életem. Azt hiszem, nem igazán tudtam eddig, hogy mit jelent: a másik felem.” Amikor Rick megkérte Karen kezét, fel volt villanyozva, de nem lepte meg a dolog.

Nézd meg ezt az édes párt ebben az interjúban:

Várniuk kellett 33 évet, de ez nyilvánvalóan megérte! Tényleg soha nem tudhatjuk, mit tartogat a jövő…

Forrás: harmonikum

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?