A kukás már be akarja darálni a zsákokat – hirtelen a szemét közül két szomorú szem néz rá

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Sokan mondják azt, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Nagyon sok szeretetet, együttérzést és figyelmet kapunk tőlük. Ezért teljesen érthetetlen, hogyan tudnak bizonyos emberek úgy bánni velük, mint a szeméttel. A kutyáktól sok figyelmet kapunk akkor nem érdemlik meg azt, hogy ugyanannyi figyelmet ők is kapjanak?

A következő történet sajnos szomorú képeket is tartalmaz. Egyszerűen nem tudjuk felfogni, hogy vannak még emberek, akik így bánnak egy állattal.

De megígérjük, hogy a történetnek jó vége lesz.

Egyik nap az állatmentő egyesülethez érkezett egy bejelentés. Egy szemetes hívta fel őket, aki a zsákok között egy szinte teljesen élettelen kutyára bukkant. Az állat csont és bőr volt, kidobták mint a szemetet.

Az állatszerető ember egy percig sem habozott. Fogta a csontsovány kutyát és bevitte a menhelyre. Ott Patrick-nak nevezték el a kutyát.

Az állatmenhelyen azonnal látták, hogy a kutyának már nincs sok hátra. Szörnyen alultáplált volt, így azonnal megetették és gondozásukba vették.

Mivel a kutya nagyon ki is volt száradva, az ott dolgozók nem tudták megmondani, hogy a kutya életben marad-e, vagy sem.

De Patrick igazi harcos volt, nem akart meghalni!

Látszott a szemén, hogy élni akar, annak ellenére, hogy szegény kutya úgy nézett ki, mint egy csontváz.

A menhely dolgozóinak odaadó gondoskodása végül is meghozta gyümölcsét. Sok étel, víz és szerető gondoskodás eredményeképpen sikerült megmenteniük a kutya életét.

Patrick lassan jobban lett, egyre élénkebb és vidámabb lett. Szeretetteljes hálával köszönte meg gondozóinak az odaadó figyelmet.

Súlya is gyarapodott és egy idő után jól látható volt, hogy ő igazából egy pitbull.

Mikor a kutyát megtalálták, csak 10 kg volt a súlya. De a napi 24 órás gondoskodás és a sok törődés teljesen átalakította őt.

Nézzék milyen szép ma, hát nem csodálatos?

Patrick története is azt mutatja, mindegy mennyire kilátástalan a helyzet, soha nem szabad feladni! Hihetetlen átalakuláson ment keresztül ez az állat, alig tudjuk visszatartani a könnyeinket ha elolvassuk ezt a történetet.

Kérjük ossza meg ezt a történetet a Facebook-on barátaival, ha egyetért ezzel!

Forrás: csodalatos

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?