A katonák a Mall-ban ebédeltek, aztán egy kisfiú odamegy és kezet fog velük… az apa azóta is büszke a fiára!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A hadsereg napjaingban is nagyon fontos, ezt minden férfi, nő és gyerek tudja. Mindenhol azt tanítják, hogy a társadalom megvédése érdekében szükség van a katonai erőkre.

Ez teljesen érthető, még a legkisebb gyerekek is megértik, hogy ez is része ennek a világnak.

Legalábbis megértik a lényeget, hiszen a mesékben is folyton azt hallják, hogy a “jó fiúk legyőzik a rossz fiúkat”, szóval már gyermekkorban megismerkednek ezzel a fogalommal.

A gyerekek azt is megértik, hogy katonának lenni és megvédeni a hazát, az embereket, nem olyan könnyű feladat és ez sok áldozatba kerül.

M. Markley elmagyarázta ezt az 5 éves kisfiának, Caidon-nak, amikor megláttak egy katonákból álló csoportot, amint az egyik bevásárlóközpontban étkeznek. A kisfiú miután meghallgatta édesapját, azt mondta, hogy beszélni szeretne velük.

Ekkor az édesapa egyszerűen bekapcsolta a kamerát és rögzítette a rendkívüli pillanatot: a kisfiú körbejárta az asztalt és minden egyes katonával kezet fogott. Az apa nagyon büszke lehet a fiára!

Ha Te is úgy gondolod, hogy köszönet jár azoknak, akik valamilyen áldozatot hoznak a hazájukért, akkor oszd meg ezt a videót barátaiddal a Facebook-on!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?