A kamasz fiú minden alkalommal becsapta és magára zárta az ajtó… amit az apa tett, soha nem fogja elfelejteni!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A tinédzser kor újabbnál újabb kihívást jelent minden szülő számára. Amikor a gyerekek elérik a serdülőkort, hirtelen olyan színpadra lépnek, ahol úgy érzik, hogy minden eddigi szabályt fel kell rúgni. Legyünk őszinték, mindannyian megtapasztaltuk!

Nos, az egyik apának elege lett abból, hogy tinédszer fia minden alkalommal amikor mérges, arcába csapja az ajtót, de mondhatjuk, hogy megkapta a magáét…

Ez csak a kép felső része, amit a fiú édesanyja kapott, nemsokkal a fia kiborulása után. Látszik, hogy a fiú mérgesből nagyon gyorsan bűnbánóvá változott.

Az apa nyilvánvalóan valamilyen kreatív módon leckéztette meg a fiát.

A fiú túlságosan gyakran vágta apja arcába az ajtót ezért a férfi ellátogatott a barkácsboltba, ahol egy fűrészkészletet vett.

Aztán az interneten inspiráció után kutatott, vajon hogyan is alakíthatná át fia szobájának ajtaját.

 

Az eredmény ez a mestermű lett, egy fél ajtó.

Apja többszöri figyelmeztetése ellenére a fiú gyakran vágta be az ajtót olyan erősen, hogy az egész ház remegett. Nem gondolta volna, hogy az apja komolyan gondolta a fenyegetéseit, a képen pedig tisztán látjuk, hogy a fiú megbánta, amit tett.

Miután apja átalakította az ajtót, a fiú nem vágta többé apja arcába azt (valószínűleg azért, mert így már nem volt olyan drámai a hatása).

Sokan kommentálták ezt a dolgot, visszaemlékezve arra az időre, mikor ők is tinik voltak, köztük Leanna Hunt.

“Az én szüleim az egész ajtót levették. Aztán karácsonyra visszakaptam, teljesen átalakítva. Megtanultam a leckét.”

Hogy tetszik Önnek az apa hozzáállása? Van Önnek is hasonló tapasztalata? Ossza meg velünk a Facebook-on és ossza meg ezt a cikket barátaival!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?