A család meghalt az autóban míg az apa lapátolta a havat – a rendőrség figyelmeztet erre az egyszerű hibára

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Ezekben a napokban a hóesés aktuális téma. Ha esik a hó, sokszor halljuk, hogy az úttisztító autók nem győzik takarítani a havat, az utak sokáig járhatatlanok vagy azt tanácsolják az embereknek, maradjanak otthon.

Szeretnénk felhívni a figyelmet valamire, ami tavaly történt az Egyesült Államokban. Egy kétgyermekes család meghalt a nagy hóesés miatt – miközben az autójukban tartózkodtak.

meg1

Egy hideg téli napon a család kocsival indult el valahová miközben vastag hó esett le. A gyerekek, 1 és 3 évesek beültek az autóba édesanyjukkal addig, amíg apjuk ellapátolta a havat.

Amit azonban senki sem vett észre az az volt, hogy a hó eltorlaszolta a kipufogó csövet. Emiatt mérgező szénmonoxid keletkezett mely az utastérbe került és megmérgezte az ott ülő édesanyát és a gyerekeket.

meg2

Csupán néhány perc kellett ahhoz, hogy a 23 éves anyát, 1 és 3 éves gyermekét a gáz megmérgezze és néhány nappal később meghaljanak a kórházban.

Először a kocsi hátsó részénél kell eltakarítani a havat és biztosítani azt, hogy a kipufogó cső szabad legyen, még mielőtt egyáltalán beindítják az autót.” – mondta Chris diBella az elsősegély dolgozója a helyi WABC tudósítójának.

Az édesapa szeretné az egész világgal megosztani ezt a történetet, hogy másokkal ne forduljon ilyesmi elő. Ezért mi is kérjük Önöket, hogy segítsen felhívni az emberek figyelmét erre az egyszerű hibára – így életeket menthetünk meg.

Forrás: csodalatos

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?