A 3 fiú arra kéri édesapjuk barátnőjét, hogy bontsa ki a csomagot… aztán bejön valaki, és mindhárman letérdelnek

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Nem könnyű feladat 3 energikus gyereket felnevelni. A bőséges energia amivel ebben a korban rendelkeznek, túl sok lehet egy egyedülálló szülőnek.

Amikor Theresa Meagan Johnson beleszeretett Steve Lee-be, tudta, hogy ő és a három fiú egy csomagba tartoznak, de Theresa annyira közel került a gyerekekhez, hogy lassan átvette az édesanya szerepét a fiúk életében.

Így hát Steve értelmét látta, hogy a fiúknak egy fontos feladatot adjon, amikor elhatározta, hogy megkéri Theresát, hogy legyen a felesége.

Az alábbi videóban Steve három fia könyörögve kéri Theresát, hogy üljön le a kanapéra, majd bontsa ki a születésnapi ajándékát. A nő alaposan megvizsgálja a csomagot, arra gondolván, hogy ez valami tréfa lehet, de a fiúk izgatottan biztatják: “Csak nyisd ki bátran! Nyisd már ki!”

Theresa azt teszi, amit a fiúk mondanak, de ekkor valaki belép az ajtón, és mindhárman letérdelnek, majd ezt mondják: “Neked adjuk apát.”

Már ennyi meglepetés is bőven elég lenne, de amikor a Theresa az apa beszédét is meghallgatta, könnycseppek csordultak ki a szeméből. Bizony a fiúk is sírni kezdtek.

Kívánjuk, hogy ez az imádnivaló család soha ne menjen tönkre! Oszd meg ezt a videót, hogy a szeretet minél jobban elterjedjen!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?