Vérlázító: úgy viselkedett az ortodox pópa a kisbabával, mint egy zsák krumplival: „ez nem keresztélés, hanem gyerekkínzás”

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Szerintetek ez mi, ha nem gyerekkínzás? Egy brăilai pópa botrányosan viselkedése miatt borzong most az internet. Állítólag az érsekség elnézést kért a hívektől és a családtól a pópa viselkedése miatt…

A vérlázító jelenet felkerült a Youtuber-ra, ahonnan a televíziók is átvették. A videón látható, hogy Traian Mazăre pópa úgy bánik a kisbabával, mint egy zsák krumplival.

A pap azért vált ingerültté, mert a csöppség belekapaszkodott az öltözékébe, így nem tudta belemártani a vízbe. Ahelyett, hogy a keservesen síró gyermeket csitítgatni próbálta volna, a szertartást megszakítva letette egy asztalra, s várta, hogy a szülők nyugtassák meg, közben pedig rendkívüli idegességről árulkodó mozdulatukat tett. A pópának végül sikerült a vízbe merítenie a kisbabát, de az eljárás inkább egy felmosórongy öblítésére emlékeztetett, mint keresztelésre.

A románia televíziós csatorna beszámolója szerint vizsgálatot fognak indítani ez ügyben. Az egyház elnézést kért mindenkitől a történtekért. Mindenesetre ez az eset nagy felháborodást váltott ki a közösségi oldalakon.

Egyesek szerint “ez nem keresztelés, hanem gyerekkínzás”

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?