A 20 éves lány utolsó kívánsága az volt, kisminkelve helyezzék a koporsóba…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Racin Pregunta még túl fiatal volt, még előtte állt az egész élet. A 20 éves egyetemista lány a Fülöp-szigeteken élt és sokaknak példaképe volt. Hódító megjelenése, és értelme miatt fényes jövő előtt állt.

Sajnos a fiatal lány álma nem válhatott valóra. A lány édesanyja teljesen elsápadt, amikor lányánál az orvosok rákot diagnosztizáltak. A fiatal lány ugyanis oszteoszarkómában szenvedett.

Mindenki azt remélte, hogy a fiatal lány teste képes lesz arra, hogy leküzdje ezt a szörnyű betegséget, de sajnos a rák erősebb volt nála. Amikor a lány megtudta, hogy öt napja van hátra, úgy döntött, hogy saját maga fogja megszervezni a temetését.

“Ha már meg kell halnom, akkor haljak meg szépen” – mondta nővérének. A családtagoknak nem maradt más választása, mint segítsenek neki megvalósítani az utolsó kívánságát.

A lány minden apró részletet megszervezett. Ő választotta ki a koporsót, és az volt a kívánsága, hogy kisminkelve helyezzék a koporsóba és azt szerette volna, hogy kedvenc ruhájába temessék el, valamint helyezzenek virágkoszorút a hajába.

Édesanyja és nővére fájó szívvel, de teljesítették az utolsó kívánságát. A fiatal lány másik vágya pedig az volt, hogy mosolyogva akart távozni.

A rák betegség nem kíméli sem a fiatalakat sem az idősöket. Ez a szörnyű betegség rengeteg ember életét kettétörte, és rengeteg olyan ember van, akinek az álma nem valósult meg emiatt.

Nem tudom elképzelni, hogy mit érezhetett ez a fiatal lány, amikor megtudta, hogy csak öt napja van hátra. Nem minden emmer lenne képes arra, hogy ilyen méltósággal távozzon!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?