A 13 éves lányt hazaküldték az iskolából, mert ilyen frizurát viselt… az apa nagyon dühös…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Egy dühöngő apa azt állítja, hogy lányát hazaküldték az iskolából, mert a derékig érő, fehér raszta haját nem látták elfogadhatónak. A 39 éves Darren Benson, bírálja a tanárokat, amiért 13 éves lányát hazaküldték az iskolából. Azt állítja, hogy 140 fontot (50.000 Ft) költött a fodrászra, hogy lánya úgy nézhessen ki, mint a “Mátrix – Újratöltve” c. film egyik szereplője.

h1

A különleges frizurát, húga születésnapja tiszteletére készítették, de a családban mindenkinek annyira tetszett, hogy úgy döntöttek, kár lenne elrontani. Másnap az iskolából hazaküldték, mert nem találták elfogadhatónak a “trendi” frizurát.

h6

Benson úr azt állítja, hogy látott már másokat is (pl. Gábor cigányok), akiknek piros szalag volt a hajukban, és nem érti, hogy a fehér miért lenne rosszabb. A tanárok azt állítják, hogy azért küldték haza, mert megszegte az iskola szabályzatát. “Elolvastam a hajvágásról szóló szabályokat, de nem értem, hogy milyen szabályt szegtünk meg”- állítja az édesapa.

h5

Benson úr felvette a kapcsolatot az iskola vezetőségével és magyarázatot kért, amiért lánya frizuráját kifogásolták. Később elolvasta az iskola honlapján a szabályzatokat, mi szerint: “Kérjük vegyék figyelembe, hogy iskolánk nem teszi lehetővé a szélsőséges, természetellenes frizurák viselését az iskola területén, és a hajfestést sem. A diákok hajviselete legyen természetes. Ha kétségei vannak efelől, akkor forduljon iskolánk vezetőségéhez. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a diákok haja nem lehet rövidebb, mint 1 cm.

h2

h3

“Felhívjuk figyelmüket, hogy ha azt szeretné, hogy gyermeke a “George Pindar School”-ban tanuljon, akkor biztosítsa, hogy gyermeke betartsa szabályzatunkat. Ha bármilyen kérdése van a frizurával kapcsolatosan, akkor kérjük vegye fel a kapcsolatot iskolánk vezetőségével.”

h4

Az isokola szóvivője elmondta, hogy ez volt az első ilyen alkalom amikor valakit haza kellett küldeniük ennek a szabályzatnak a megszegése miatt.

Nektek mi a véleményetek? Jogos a szülők felháborodása a hasonló helyzetekben, vagy a tanároknak van igaza?

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?