9 dolog, amit megtehetsz a megereszkedett mellek ellen!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Ki mondta, hogy nem lehet harcolni a lógó mellek ellen? Ha semmilyen folyadék, krém, testmozgás nem segít, annak ellenére, hogy már rengeteg erőfeszítést megtettél, akkor azt tanácsoljuk, hogy próbáld ki ezt a 9 egyszerű tippet, ami biztosan segíteni fog, a helyzet javításában. És ha nem segít, akkor legalább nevetni fogsz egyet. Végtére is, a humor a legjobb orvosság mindenre.

1. Kösd oda a melledet  egy léggömhöz

Első pillantásra nevetségesnek tűnhet, de most tényleg. Mi rosszabb, mint a lógó mellek? Ezekkel is kell csinálni valamit!

e1

2. Melltámasz.

Ne csak fekvőtámaszt csinálj, hanem melltámaszt is, annak érdekében, hogy kezeljed az ereszkedett mellet. Mindenki tudja, hogy a mell azért ereszkedik meg, mert egyszerűen nem sportolunk eleget. Dolgoztasd meg a melled, és az eredmény sokáig fog tartani!

e2

3. Fogadj meg valakit, aki mindig megy mögötted és megtartja a melled! Megkérheted a személyt, hogy egyúttal mellmasszázst is végezzen.

e3

4. Szerezz be egy hasonló polcrendszert. Előnyös, mert melltartót sem kell viselned és hatásos módszer az ereszkedett mellek ellen.

e4

5. Ne aludj hason, az oldaladon és a hátadon sem! Sehol ne aludj! Lehet, hogy alvás közben növekednek a mellek, ezért kerüld az alvást.

e5

6. Viselj melltartót mindig és mindenhol. Ne vedd le még zuhanyzás közben sem! Csak akkor vedd le a melltartót, ha szeretnéd, hogy a melled elérje a padlót.

e6

7. Felejtsd el a futást, ugrálást, trambulint, sétálást és minden más mozgást. Ne csinálj semmit, ha az ereszkedett melleidet kezelni akarod! A lényeg, hogy mindig nyugodt légy és ne mozogj! Később a melleid meg fogják köszönni!

e7

8. Emeld mindig magasra a kezed! Azt mondják, hogy ez a leghatékonyabb gyakorlat az ereszkedett mellre. Ezután soha ne engedd le a kezed!

e8

9. Masszírozd meg a mellbimbódat madártollal. Ezzel a gyakorlattal a melled sokkal rugalmasabb lesz. Azt mondják, hogy a tyúknak a tolla a legjobb!

e9

És végül ne feledd, hogy a humor a legjobb orvosság, ami mindennek segít!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?