Ez a férfi elhagyta a terhes szeretőjét…és aztán kapott egy képeslapot kilenc hónappal később

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Az élet rengeteg meglepetést tartogat számunkra. Persze, lehetnek saját terveink, és gyakran sikerül ezeket véghez vinni, de a legtöbb ember tudja, hogy a váratlan mindig része az életünknek. És ha a szerelmi életünkről beszélünk, akkor szinte biztos, hogy beüt valami teljesen váratlan dolog.

szereto-fb

Egyszer egy nős férfinek volt egy olasz szeretője. A kapcsolat évek óta tartott, és egy nap a nő azt mondta neki, hogy terhes.

A férfi nem szerettte volna, hogy ez kiderüljön, és vége legyen az évek óta tartó házasságának, ezért megkérte a szeretőjét, ha ő menjen vissza Olaszországba, és szülje meg a gyermeket titokban, cserébe kap egy nagy halom pénzt. Azt is megígérte, hogy a támogatni fogja anyagilag a gyermeket, míg betölti a tizennyolcat.

A nő beleegyezett, majd megkérdezte tőle, honnan fogja tudni, hogy a gyermek megszületett. Hogy megakadályozzák az esetleges nyilvánosságot, a férfi azt kérte, hogy ha eljön az ideje, küldjön neki egy képeslapot, amire az lesz ráírva, hogy “spagetti”. Egy idő után elbúcsúztak egymástól, és a nő visszatért Olaszországba.

Ezután csaknem kilenc hónap telt el…

Egy éjszaka, amikor a férfi hazaért, a felesége találkozott vele, és egy meglepett pillantás volt a szemében. “Drágám,” mondta, “Kaptál ma egy nagyon furcsa képeslapot.”

“Ez érdekes,” felelte. ‘Hadd lássam.’

Felesége hozta a képeslapot, és figyelte a reakcióját. A férfi, miután olvasta, először halálsápadt volt, majd elájult. A felesége rohant, hogy segítsen neki, és a képeslap a földre zuhant.

Csak annyi állt rajta: “Spagetti, spagetti, spagetti, spagetti, spagetti. Három húsgolyóval, kettő anélkül.Kérlek, küldj több szószt… “

Forrás: harmonikum.com

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?