6 hatékony módszer, ami örökre elpusztítja a házad körül levő kártevőket!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Ma a boltokban különböző termékeket vásárolhatunk a rovarok, kártékony állatok ellen de sajnos ezek mind vegyi anyagok. Vannak azonban természetes alternatívák is, amelyek ártalmatlanok az emberre, különösen a gyermekekre. Ugye egyetértünk abban, hogy a legtöbb rovar elleni szer erős kémiai összetevőkből áll és a szaga egyáltalán nem kellemes.

Hoztunk néhány egyszerű trükköt, amivel megszabadulhatunk a rovaroktól. Ezek természetes módszerek amelyeknek még az illata is kellemes.

Hogyan szabadulhatunk meg a kártevőktől?

1. Borsmenta olaj

Hígítsunk fel egy kis borsmenta olajat (nem szükséges nagy mennyiség) vízzel 1:1 arányban, majd öntsük bele egy permetflakonba. Ezzel a trükkel eltávolíthatjuk a ház sarkában lévő pókokat. Csak permetezzük be a sarkokat és nem fognak befészkelni.

m1

2. Fehér ecet

Az ecettel helyettesíthetjük a borsmeta olajat. Öntsünk egy kis ecetet a permetflakonba, az eljárás ugyanaz.

3. Szódabikarbóna

Öntsünk egy kis szódabikarbónát azokra a helyekre, ahol a rovarokat szoktunk észlelni. A szódabikarbóna magába szívja a nedvességet és elpusztítja a kis kártevőket. Tehát ez egy csodálatos módszer, amivel elijeszthetjük a rovarokat.

m2

4. Levendula, rozmaring és eukaliptusz

A levendula, rozmaring és eukaliptusz illóolajok erős ellenszerei a poloskáknak. Néhány csepp mindhárom olajból 250 ml vízben és az oldattal permetezzük be az ágyat.

m3

5. Mentalevél

A menta illata elriasztja a hangyákat, bolhákat, legyeket, szúnyogokat és az egereket is. Tegyünk a szekrénybe egy kis szárított mentát és biztosan megijednek a kártevők.

m4

6. Csípős paprika

Egy kipróbált módszer a hangyák ellen. Szórjuk meg csípőspaprikával az érintett területet és az eredmény látható lesz.

m5

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?