31 furcsa tornász gyűlik össze a szőnyegnél – néhány másodperccel később a közönség nem hisz a szemének

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Rugalmasság, ritmusérzék és erő kell egy tornagyakorlat szép kivitelezéséhez. Ha pedig csoportos gyakorlatról van szó, akkor természetes, hogy az összes tornásznak egyszerre kell mozognia ha a legmagasabb pontszámot szeretnék elérni egy versenyen. A lenti filmben szereplő tornászok ezt egészen lenyűgöző módon teszik.

Mikor bejönnek a terembe, azonnal magukra vonják mindenki figyelmét külsejükkel. Mind a 31 tornász testhez simuló ruhát visel, még a fejükön is az van. Nagyon szép kékes-zöld hajutánzatot is viselnek.

Ennek az érdekes csoportnak TS Goetzis Zurcaroh a neve. Fiúk és lányok is vannak ebben a csoportban, különböző korúak és magasságuk is más. Ebben a filmbe a Life Challange világversenyen való fellépésüket láthatjuk.

Már az előadás elején érezzük, hogy itt valami különleges dolog készül. A tornászok folyamatosan meglepnek minket a különböző formációkkal amihez sorra újabb elemeket adnak. Mozgásuk igazolja, hogy mind a 31 tornász nagyon tehetséges.

Miközben nézzük őket, azon gondolkodunk, hogyan tudnak ilyen alakzatokat megcsinálni. Fellépésük egyszerre provokatív és művészi is. Nézd meg a koreográfiát, mellyel a versenyen a második helyezést érték el.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?