Túl csúnyának mondták a szép barátnőjéhez képest – átváltozása mindenkit megdöbbent

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Brandon és Clara Belle már évek óta egy párt alkotnak és ha megnézzük őket, akkor azt mondhatjuk, az ellentétek vonzzák egymást. Clara Belle mindig szépen kifestette magát, csinos volt a frizurája és nőies ruhákat viselt, Brandon azonban sokkal kevésbé megnyerő külsővel dicsekedhetett. Ha elment otthonról, szinte mindig egy pólót és egy farmert viselt, haja és szakálla ápolatlan volt.

Ha a külsőt nézzük sokan azt gondolhatják, hogy talán Brandon nem olyan magabiztos mint barátnője. A filmben azonban meglátjuk, hogy Brandon egyáltalán nem félénk és nem is szerény. A magabiztos kifejezés pedig nagyon jól illik rá.

Brandon egy tv program-ban szeretett volna részt venni és jelentkezett is, sőt még a barátnőjét is elhívta valamilyen ürüggyel. Ebben a tv műsorban Gretta Monahan, egy stílus szakértő alakítja át különböző jelentkezők külsejét.

-Csak szeretnénk figyelmeztetni, hogy le fog esni az állad, ha meglátod a fiút – mondta Gretta a műsorban Belle-nek. Annyira át fogom őt változtatni, hogy szóhoz sem jutsz majd.

Mikor Brandon ismét megjelenik a színpadon, Belle valóban szinte meg sem tud szólalni a meglepetéstől. Brandon is elámul, szinte el sem hiszi mennyire másképp néz ki.

De aztán a műsorvezető hölgy megkérdezi a férfit:

-Brandon szeretnél még valamit mondani?

És ekkor megtudjuk, hogy Brandon valóban miért is hívta meg barátnőjét ebbe a tv műsorba.

Kérjük nézd meg a filmet és oszd meg barátaiddal a Facebook-on!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?