Nézd meg, hogyan nyitják ki a bőröndöt a repülőtéren! A zár érintetlen marad! Nem szabad bízni senkiben!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Senki sem szeretné, hogy egy idegen kotorásszon a bőröndjében. Azonban gyakran előfordul, amikor az emberek repülőgéppel utaznak, hogy csak otthon veszik észre, hogy valami hiányzik a bőröndből. A probléma az, hogy nem is gyanakszanak senkire, senkit nem vádolhatnak lopással, hiszen a bőrönd teljesen ép. A zárak a helyén vannak, de a pénz és az értéktárgyak mintha elpárologtak volna…

Szerencsére az ilyen esetekre van egy nagyon egyszerű magyarázat. A tolvajok tudják, hogy minen zárat ki lehet nyitni. És mindent elkövetnek, hogy ezt meg is tegyék. És kinyitni egy bőröndöt a legkönnyebb feladat. Semmilyen extra eszközre nincs szükség, sem modern kifinomult technológiára, elég egy egyszerű golyóstoll is. Egy golyóstollal a tolvajok bármilyen bőröndöt ki tudnak nyitni és kedvükre turkálhatnak bennük.

Említésre méltó az is, hogy a bőröndöket ugyanolyan könnyen le is lehet zárni biztonságosan. A szerzője azzal a céllal osztotta meg ezt a videót, hogy tájékoztassa az embereket, hogy milyen könnyű kinyitni egy bőröndöt. A lakat nem oldja meg a problémát. Ezért azt tanácsoljuk, hogy a bőröndöt utazás előtt fóliázzák be. Érdemes ígénybe venni a poggyászfóliázást, de házilag is bevonható.

Ha hasznosnak találtad ezt a cikket, akkor oszd meg barátaiddal a Facebook-on!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?