Nem tudok megbocsátani magamnak, amiért nem tudtam megmenteni a lányomat

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mindkét gyermeke meghalt a veronai balesetben Vígh Györgynek, a Szinyei Merse Gimnázium tornatanárának, aki feleségével, valamint a 30 éves fiúkkal, Balázzsal és 18 éves lányukkal, Laurával utaztak a buszon. A kórházban ápolt feleséggel készített interjút a Corriere Della Sera, amit az Euronews hírportálja szemlézett.

Mint arról beszámoltak, György és felesége nem sajnálták saját életüket is kockára tenni, hogy segítsenek a már lángokban álló buszban rekedt diákoknak, ezért mindketten visszatértek oda. A sokkos állapotban lévő, mozdulni is képtelen fiúkat a tornatanár és párja önfeláldozása mentette meg. Saját gyermekeiket azonban már nem tudták kihozni az égő járműből, írja a Corriere della Sera online változata.

A 18 éves Laura, aki barátjával utazott a buszon, Erika elmondása szerint az ütközés pillanatában aludt. Anya és lánya nem egymás mellett utaztak, mert Laura a barátja mellett ült, ám ahogy a becsapódás megtörtént, anyja azonnal a keresésére indult. Az ütközés hatására Laura az ülések alá szorult és nem bírt kimászni onnan, szó szerint csapdába esett. Erika megpróbálta kihúzni, de tőlük alig öt méterre tűz ütött ki, és a következő másodpercben már késő volt.

nemtudok-fb

Az asszony azt mondja, bűnösnek érzi magát a történtek miatt.

– mondta az újság tudósítójának. A haak. A hatóságok szerint elképzelhető, hogy a lány a sebesültek között van, Erika azt mondja, ő már nem áltatja magát azzal, hogy még viszontláthatja. “Tudom, hogy meghalt” – mondta.

Erika és György mindketten súlyos égési sérüléseket szenvedtek – a férfi az arcán, hátán és combján sérült meg, olyannyira, hogy jelenleg még az ágyból sem bír felkelni.

Fiúktól elbúcsúzott a volt klubja

Szülei szombatig reménykedtek, hogy fiúk, Balázs, még ha súlyos sérülésekkel is, de életben maradt. Azonban egykori sportklubja, az FTC Jégkorong szakosztálya a Facebookon búcsúztatta egykori játékosát.

Forrás: pestisracok.hu

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?