Ne adj ilyen játékot gyermeked kezébe, mert sírás lesz a vége! Egyre több a baleset! (videó)

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A fiatalok körében őrült sebességgel terjed ez a hiper-népszerű játék! Figyelem! Kisgyerek kezébe nem való!

Játékőrületnek nevezhető az eredetileg irodai stresszoldásra tervezett Fidget Spinner pörgettyűs játék.

A magyar piacra most betörő pörgetős játék akkora népszerűségnek örvend, hogy a gyártó egyszerűen nem bír lépést tartani a megrendelésekkel.

A játék egyáltalán nem bonyolult, a végtelenségig lehet szórakozni vele, a gyerekek szinte egész nap babrálják és különféle trükköket mutatnak be vele.

Az is kiderült, hogy mindennapos dolog lett az is, hogy a tanárok emiatt állandóan félbe kell szakítsák az órát, mert a játék elvonja a diák figyelmét.

Azonban van valami, ami ennél sokkal fontosabb! Egyes szülők már hadjáratot indítottak a Facebook-on a gyártó ellen, mivel kiderült, hogy ez a játék egyáltalán nem veszélytelen. Kisgyermekek esetében a fulladás veszélye is fennál, hiszen a játékban lévő csapágy könnyedén kirepül belőle, amit egy kisgyerek azonnal lenyelhet.

Az alábbi videóban pedig egy mentőakciót láthatunk. A szülők megpróbálják vasvágó fűrésszel levágni a három éves gyermek középső ujjára rászoruló csapágyat. Látható, hogy a gyereknek már egyáltalán nem tűnik olyan szórakoztatónak a játék.

Nézd meg az alábbi videót és döntsd el magad, hogy ez a játék veszélyes vagy sem!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?