Megcsókolta feleségét, majd élve eltemették… az ok megdöbbentő!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

John Edwards rendkívüli dolgot tett: teljes mértékben önkéntesen, élve eltemettette magát három napra. A 61 éves ír férfi készíttetett magának egy nagy koporsót és elbúcsúzott feéeségétől, megcsókolta őt, majd elásatta magát egy 1.8 méter mély gödörbe.

A koporsó azonban el volt látva oxigénnel, matraccal, villamos energiával és három napra elegendő élelmiszerrel. Életben volt, csupán annyi különbséggel, hogy alulról szagolta az ibolyát. Döntésének nagyon különleges oka volt!


A nyugdíjsa férfi 20 évig volt drogfüggő, alkoholproblémái voltak, öngyilkossági kísérlete is volt, meggyalázták, sőt hajléktalanná is vált. Látta meghalni saját barátait a drogok és az alkohol miatt, ezért úgy döntött, hogy élve elásatja magát és a föld alatt mesél az élményeiről élőben a Facebookon, hogy felhívja a figyelmet a veszélyekre.

“Az emberek nem tudják, hogy hogyan kezeljék a lelki traumákat, segíteni szeretnék leküzdeni, vagy megelőzni az öngyilkossági kísérleteket, szeretnék segíteni az embereknek megbirkózni a függőségek leküzdésével. Az a tervem, hogy egyenesen a sírból fogok hozzájuk beszélni, és innen fogok új reményt adni nekik.”

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?