Karikatúrát kértek… megkapták! (10 fotó)

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mindenki tisztában van a saját hibáival, hiányosságaival és az idők során megtanulunk együtt élni ezekkel. Sokszor rejtegetjük őket azonban sajnos, hogy ezek a hiányosságok néha meggyengítik az önbizalmunkat. De egy más hozzáállás sokat segíthet. Nézhetünk humorosan is ezekre a hiányosságokra. Nem árt, ha néha nevetünk magunkon.

Például, ha nagy rés van a fogad között, akkor nagyon kényelmesen hozzá tudsz férni a fogpiszkálóval, szóval mindennek megvan a maga előnye. Nem kell mindent dramatizálni! Még Keith Urban és Morgan Freemannak is megvannak a gyengeségeik. És minden hollywoodi hírességről készült már karikatúra, amelyeken sokat lehet nevetni.

Létezik egy sketchyCrab nevű karikatúrista, aki azzal kiemeli az emberek “hibáit”. Annak ellenére, hogy nagyon kegyetlennek hangzik, mindenkinek nagyon fog tetszeni. A felhasználók beküldenek neki egy fotót magukról, aztán visszakapnak egy rajzot. Néha hihetetlenül kegyetlenül rámutat a hiányosságokra, azonban végül mindenki jót nevet rajta. Annyira jó, hogy már fáj!

k1

k2

k3

k4

k5

k6

k7

k8

k9

k10

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?