Jim Carrey kislánya megnőtt… így néz ki ma…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A hírességek gyermekei gyakran néhézségekbe ütköznek, míg felnőnek. A sok munka miatt a szülő gyakran távol van és ezt a gyerekek nehezen tudják feldolgozni, ezért gyakran elszigetelődnek.

Igazi kihívás egy híres ember gyermekének lenni. A gazdag gyerekek gyakran bajba keverednek, sokszor áthágják a törvényeket, a kábítószerben és az alkoholizmusba menekülnek, mert túl nehéz megküzdeniük a valósággal.

Jim Carry színésznek is, aki az 1990-es években híresz komikus volt, rengeteg híres filmben szerepelt, mint pl: Ace Ventura, Állati nyomozó, Dumb és Dumber, A maszk stb. A híres sztár egyben büszke apuka is, aki nagyon szereti egyetlen lányát, Jane-t. Bár lánya nem lépett apja nyomdokaiba, inkább a saját útját járja.

Jane Erin Carrey 1987 szeptember 6-án született Los Angeles-ben, Kaliforniában.

j1

Édesanyja felszolgálóként dolgozott Hollywood-ban. Szülei 1987 március 28-án házasodtak össze, azonban 1995-ben elváltak.

j2

Az apja ekkor komikusként dolgozott az In Living Color TV adásban. Jim Carrey már gyermekkora óta komikus akart lenni és már 10 évesen elküldte az önéletrajzát Carol Burnett-nek, de sajnos visszautasították.

j3

Bár a kislány szülei korán elváltak, Jim mindig is jelen volt lánya életében.

j4

Apja 5 évig egybe kelt az egykori Playboy modellel. Amikor Jane 15 éves volt, akkor édesanyja bíróságra adta egykori férjét és havi 10.000 dollárt követelt gyermektartásra.

j5

Jim Carrey elismerte, hogy annak ellenére, hogy híres humorista volt, súlyos depresszióval küzd. Karrierje csúcsán 25 millió eurót kapott egy filben való szereplésért.

j6

Jane itt már 22 éves aki tudatában volt, hogy apja nagyon híres és gazdag személy.

j7

Ezen a képen a lány mostohaanyja látható, Lauren Holly, aki a színész felesége volt 1996 és 1997 között. Jim Carrey elismerte, hogy a korábbi kapcsolatai sok problémát okoztak lányának.

j8

Bár Jane nem lett komikus, mint az apja, Jane egy tehetséges énekes. Amikor 24 éves volt megmérettetett az American Idol tehetségkutató műsorban, Steven Tyler, J Lo, és Randy Jackson előtt.

j9

A meghallgatás után egy csomó kritikát kapott.

j10

A lány Jennifer Lopez, Randy Jackson és Steven Tyler előtt is fellépett.

j11

Jane azt mondta, hogy vannak olyan kritikusok, akik nem képesek felfedezni a tehetséget.

j12

A meghallgatása idején, amikor 24 volt, annak ellenére, hogy az apja gazdag, ő pincérnőként dolgozott.

j13

Jane 22 évesen fiatal anyuka lett, hiszen 2010 február 26-án gyermeke született.

j14

Jim Carrey büszke nagyapa, aki nem félt elmondani a világnak, hogy mennyire boldog.

j15

Jane 2009-ben férjez ment Alex Santana-hoz azonban 2011-ben elváltak.

j16

Amikor nehézségei vannak, akkor felhívja apját, aki tanácsolni és bátorítani szokta. “Annyira megnyugtató apával beszélni”- mondta.

j18

Talán nem örökölte apja tehetségét, de a fertőző mosolyát igen. A lány elmondta, hogy édesapja támogatni szokta amikor anyagi nehézségei vannak.

j19

j20

Jane nem adja fel az álmát. Továbbra is énekes szeretne lenni.

j17

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?