Hazaküldték az iskolából, mert rosszul viselkedett… az anya büntetését a tanárok is megünneplik

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A gyerekek nevelésében a következetesség az egyik legfontosabb faktor. Az elülső agylebeny a tinédzser korban fejezi csak be növekedését, mégis fontos a fiataloknak azt is megtanulni, hogy cselekedeteiknek következménye van. De ahogy ezt ez az édesanya gyermekének megtanította, az nagy média figyelmet kapott.

Amikor Donna Cooper megtudta, hogy tini korú fiát Nicket három napra kitiltották az iskolából rossz viselkedése miatt, úgy döntött a fiú ezt nem ússza meg olyan könnyen, büntetést kap.

Írt egy bejegyzést amit megosztott a Facebook-on, de nem számított arra, hogy ez a 16 éves Nick-et meg fogja változtatni.

Az édesanya ezt írta a Facebook-on:

“Ez az én fiam, Nick Cooper, 16 éves, és néhány napra kitiltották az iskolából. Ő nagyon udvarias és kedves, de az iskola nem ért vele egyet. Ezért csak hétfőn és kedden mehet iskolába….

Tehát ez van. Ezt azért írom, mert én egy keményen dolgozó édesanya vagyok és nem hagyom, hogy a fiam otthon üljön, amíg én dolgozom. Nekem segít otthon, de ez csak néhány óra, tehát a többi időben a tiétek….teljesen ingyen.”

Nem telt el csak néhány nap és valaki máris kapott Donna ajánlatán. Az egyik helyi kávézó tulajdonosa látta a bejegyzést és munkát ajánlott a fiúnak. Azt akarták, hogy Nick azonnal munkába álljon, az anya pedig nem habozott.

“Egyik nap hazajöttem a munkából, ő pedig azt mondta, hogy dolga van a kávézóban…..Annyira ideges lettem, tudtam, hogy valami elfoglaltságot kell neki keresnem.”

Nem hagyta, hogy amíg ő dolgozik, fia csak lustálkodjon!

Nick annyira nem örült ennek a munkának de az első munkanap után kiderült, hogy nagyon jól kijön a tulajdonossal. Aztán később egy ács vállalkozónál kapott próbaidőre munkát, ezt mindig is nagyon szerette volna.

Donna ezt mondta: “Sok fiatal csak azt várja, hogy az ölébe hulljon a munka. Nick először csak panaszkodott a kávézóbeli munkájára, de nagyon jól teljesített. Most azonban nagyon jó referenciája van.”

Donna végül is rávezette a fiát, hogy a cselekedeteinek következménye van, és fia jobb ember is lett. Most Donnát sokan ünneplik amiatt,ahogy ezt a szituációt kezelte.

Mit gondol Donna nem mindennapi büntetéséről? Kérjük ossza meg velünk véleményét a Facebook-on.

Forrás: csodalatos

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?